Om oss

Vi är ett företag inom gräv och entreprenad samt fastighets- och trädgårdsskötsel. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom markarbeten och underhåll samt har en jour för exempelvis rörinspektion. Läs mer om våra tjänster nedan.

Till oss vänder sig såväl privatpersoner och lokala fastighetsägare, kommuner och större entreprenadföretag i Västra Mälardalen.

Det som utmärker oss är vårt fokus på kvalitet, service och tydlig kommunikation. Vill du se referenser på tidigare uppdrag så delar vi gärna med oss av dessa.

För att du ska känna dig säker på att det är tryggt att anlita oss så nämner vi gärna att vi är med i branschorganisationerna Maskinentreprenörerna och Sveriges Byggindustrier. Vi är anslutna till kollektivavtal och följer givetvis branschens riktlinjer inom säkerhet, teknik och miljöarbete. Vi är ordentligt ansvarsförsäkrade och har självklart F-skattsedel så att du kan utnyttja ROT-avdrag.

dräneringsdike

Övriga tjänster

Jourtjänster: Vi har en dygnet runt-jour där du bland annat kan få hjälp med stopp i avlopp, stopp av läckage och översvämningar, elproblem, klottersanering, nyckelproblem med mera - det mesta som kan behövas i en fastighetsjour. Vi erbjuder även löpande fastighetsunderhåll som reparationer, avlägsnande av mossa, rörinspektion med mera.

Mark- och anläggningsarbeten: Utöver dränering så kan du bland annat få hjälp med markbearbetning och grävning, dikesrensning, förberedelse inför asfaltering, husgrunder, VA-anslutningar, husgrunder och vägarbeten.

Byggtjänster: I samarbete med våra partners kan vi erbjuda allt från om- och tillbyggnad till renoveringar, bygge av nya bostadshus, garage och friggebodar, golvläggning, kök och badrum.

Kontakta oss för att få mer information om våra tjänster.

Din partner inom mark- och anläggningsarbeten, bygg & underhåll.